Guerlain, QMS Medicosmetics, Yves Rocher, Celenes by Sweden

06:15 - 03:45
luistertijd 06:15 - leestijd 03:45

Vandaag delen we weer een aantal fijne, nieuwe huidverzorgingsproducten met je! Van toners voor diverse huidtypen tot rijke crèmes, zonbescherming en een collageenlijn. Laat je inspireren! 

Guerlain – Abeille Royale Rich Cream en Care-in-Mousse

Guerlain lanceert tweer nieuwe Abeille Royale producten voor de huid. Een reinigende cleansing mousse en een verzorgende crème. 

Cleansing Care-in-Mousse

Deze nieuwe cleansing mousse wordt de eerste stap van jouw Abeille Royale ritueel. Dit product bereidt het gezicht voor door de huid te ontdoen van make-up restjes en onzuiverheden. Ook houdt het de huidbarrière intact. 

De formule combineert herstellende honingsoorten en koniginnengelei en bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De gel is verrijkt met microbolletjes met lipiden die smelten wanneer ze in contact komen met de huid. Na gebruik voelt je huid gehydrateerd, schoon en zacht aan!

Honey Treatment Rich Cream

Om het ritueel te vervolledigen is er de Honey Treatment Rich Cream voor de droge tot zeer droge huid en de huid die een dermo-esthetische procedure ondergaat. Het corrigeert de vier zichtbare tekenen van collageenverlies: stevigheid, rimpels, gladheid en glans. 

De formule bestaat voor 93% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo bevat het een hoge concentratie koninginnengelei met lipidenherstellende eigenschappen en een bijenwasboter om vacht vast te houden in de kern van de opperhuid. Voor een soepele huid die comfortabel aanvoelt en er gladder en stralender uitziet! 

QMS Medicosmetics – Active Glow Tinted Day Cream SPF50+

Deze alltime favourite zonbescherming van QMS komt nu in een hogere SPF. De QMS Active Glow Tinted Day Cream egaliseert oneffenheden en geeft een niet te evenaren glow. De formule heeft een nieuwe beschermingsfactor van 50+ en is daarnaast verrijkt met innovatieve, nieuwe ingrediënten.

Het product is makkelijk en zuinig in gebruik en geeft direct een stralende, flawless look. Het beschermt de huid tegelijkertijd tegen de invloeden van de zon. 

Yves Rocher – Lift Pro-Collagène

Naarmate we ouder worden verandert de structuur van onze huid. De elasticiteit, stevigheid en weerstand neemt langzaamaan af en dit zorgt voor rimpels. Na 12 jaar onderzoek ontdekte Yves Rocher de voordelen van Ijskruid om rimpels tegen gaan. Hiermee werd de nieuwe Lift Pro-Collagène lijn geïntroduceerd. 

Een strakke, stevige huid is afhankelijk van een goede instandhouding van onze huidmatrix en de juiste hoeveelheid hyaluronzuur en collageen. De aanmaak van deze moleculen stimuleren, gecombineerd met een aanvoer van buitenaf, helpt rimpels op te vullen en de huid glad te strijken.

Ijskruid is in staat zich aan te passen aan extreme omstandigheden. Het heeft het vermogen om miljoenen microblaadjes te vormen vol actieve moleculen. Het is in staat om al zijn frisheid, vitaliteit en jeugdigheid onder alle omstandigheden te bewaren. Deze exclusieve, krachtige botanische werkstof met effect op lange termijn wordt gecombineerd met het gepatenteerd plantaardig collageen en natuurlijk hyaluronzuur voor een snelle, effectieve werking. 

De lijn bevat een zestal mooie producten:

Celenes by Sweden – toners 

Celenes by Sweden staat bekend om haar huidverzorging met natuurlijke kruiden- en thermische bronnen van Zweden. Het merk lanceert nu drie innovatieve toners in de verzorgingslijnen Thermal, Sea Buckthorn en Cloudberry. De toners zijn geformuleerd om de huid te reinigen, hydrateren en herstellen en daarmee de natuurlijke balans te bevorderen. De toners zijn alle drie vrij van parabenen en alcohol.

Thermal Purifying & Revitalizing Toner – alle huidtypes

Deze toner zuivert, geneest en verfrist de huid tegen vuil en overtollige olie. Pinus Sylvestris behoudt de pH-balans van de huid, stimuleert het herstel van huidcellen, controleert talg en vermindert de zichtbaarheid van poriën.

Provitamine B5 zorgt voor extra hydratatie dat de huid nodig heeft. Dankzij de natuurlijke inhoud van Zweeds thermaal water levert het de noodzakelijke mineralen om de huidstructuur te ondersteunen. 

Sea Buckthorn Anti-Blemish & Brightening Toner – vette en gecombineerde huid

Vitamine C en intense Omega 7-ingrediënten zorgen voor een antioxiderende werking op de huid. Deze toner brengt de talgproductie in evenwicht zonder de huid uit te drogen. Voor zuivering en verheldering van de huid en het voorkomen van donkere vlekken.

Salicylzuur maakt de huid glad en voorkomt de vorming van vlekken. Het niacinamide gehalte in het product maakt donkere vlekken op de huid lichter. Het helpt de huid bij het aanmaken van collageen en het vergroten van de elasticiteit. Ook helpt het de beschadigde huid te genezen.

Cloudberry Soothing & Moisturizing Toner – droge en gevoelige huid

Vol ontgifters en antioxidanten reinigt, hydrateert en voedt deze toner de huid tegen vuil en overtollige olie. Met zijn natuurlijke ingrediënten en ondersteuning van hyaluronzuur vermindert het oneffenheden en ontspant het de huid.

Helpt de vochtbalans en pH-balans van de huid te behouden na reinigen en vergroot daarbij de elasticiteit van de huid. De gereinigde poriën zullen na afloop strakker zijn. 

Lees ook